Menukort

 

 

 

God mad i hjertet af Horsens - til frokost og om aftenen

 

Leder du efter god frokost eller god mad til en hyggelig aften i Horsens? Så kom på Corfitz. Vi er placeret i hjertet af byen midt på Strøget. Vi er en uformel og hyggelig restaurant og café, der leverer høj kvalitet. Noget, vi går meget op i, er selve vores atmosfære. Gennem blandt andet renovering af vores restaurant har vi skabt en rustik stemning, der opmuntrer til hygge for alle pengene.


Udover at tilbyde god frokost og mad fra morgen til aften tilbyder vi med vores bar et stort udvalg af øl, vin og vand

 

 

En anderledes tilgang til god frokost og mad

Som det formentlig fremgår af vores menukort, er vi en restaurant med en anderledes tilgang til, hvad god frokost, mad og den tilhørende oplevelse er og skal være. På Corfitz kører vi, hvad vi kalder ‘Family Dining’, som er et delemadskoncept. Konceptet går ud på, at du – i stedet for kun at kunne få én stor ret – i stedet har mulighed for at vælge mellem mange ‘snacks’ og altså mindre retter, så du herigennem kan smage på mange dele af vores menukort.

Reservér bord lige her og få en oplevelse på en restaurant i Horsens med en anderledes tilgang til god frokost, mad og den tilhørende oplevelse

Du kan selvfølgelig få en enkelt større ret, hvis du ønsker dette. Vores hovedfokus ligger dog på de her ‘snacks’ og altså mindre retter, som gør det muligt for dig – sammen med nogle venner eller din familie – at smage på store dele af hele vores menukort, mens I hygger og deler den mad, I har bestilt sammen. Ønsker I en anderledes form for god frokost og mad, er det Corfitz, I skal besøge. Vi gør opmærksom på, at vi kører heldagsmenukort, hvilket betyder, at I kan regne med at kunne få det samme hos os, hvad end I besøger os om dagen eller om aftenen.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til vores mad, hovedkoncept eller andet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 75 62 88 44. Du er også velkommen til at komme ned i restauranten på Søndergade 21 i hjertet af Horsens. Køkkenet åbner allerede før frokost – klokken 10.00 – og lukker igen om aftenen klokken 22.00.

Top
Thrane.nu